Производи на попуст

  [wcpcsu id=”91″]

  Нови
  Производи

  • Комода Јокказ

   Во цената е вклучено: Витрина, тв елемант и полица.

   Понекогаш е убаво да имате други да ја завршат работата наместо вас. Оваа готова комбинација вклучува држач за ТВ, ѕидни полици и витрина, со дополнителни паметни функции. Вие одлучувате како да го користите!

   Фиоките ви го олеснуваат одржувањето на работите во ред.

   Меко затворање во лизгачите на фиоките..

   Отворот на кабелот на врвот се користи за уредно истегнување на каблите до држачот за ТВ.

   Стаклените врати ги штитат вашите омилени работи од прашина и не ги кријат од поглед.

   Благодарение на функцијата за меко затворање, вратата ќе се затвора тивко и бавно.

   Полицата и ѕидот формираат единствена целина благодарение на скриените фитинзи за монтирање.

   29.900,00 ден

  • Комода со три фиоки Смарт

   Класичниот дизајн со фронтови на фиоки кои никогаш не излегуваат од мода.

   Прекрасен изглед кој одлично се вклопува во спалната соба или во која било просторија каде што е поставен. Фиоките се достапни во неколку видови финиш, така што можете да изберете по ваш вкус. Не заборавајте да го прикачите производот на ѕидот.

   Фиоки со граничник, кои непречено се лизгаат.

   Што е иверица: Иверата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

   7.300,00 ден

  • Комода со четири фиоки Смарт

   Класичниот дизајн со фронтови на фиоки кои никогаш не излегуваат од мода.

   Прекрасен изглед кој одлично се вклопува во спалната соба или во која било просторија каде што е поставен. Фиоките се достапни во неколку видови финиш, така што можете да изберете по ваш вкус. Не заборавајте да го прикачите производот на ѕидот.

   Фиоки со граничник, кои непречено се лизгаат.

   Што е иверица: Иверата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

   8.900,00 ден

  Scroll to Top