fbpx

Транспорт и монтажа

Транспорт

Tранспортот во Скопје се наплатува 700 Ден (со вклучен ДДВ) доколку вредноста на мебелот е над 9.000 Ден.

 • До 9.000 Ден купувачот сам го подигнува мебелот од салон;
 • Локацијата за испорака е достапна за товарни возила.

Tранспортот е бесплатен во Македонија доколку:

 • Вредноста на мебелот е над 120.000 Ден.
 • До 120.000 Ден испоракта е со карго. Цената за испораката ја утврдува карго превозникот и ја плаќа купувачот при испорака на производот;
 • Локацијата за испорака е достапна за товарни возила.

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот.

Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот.

Нарачките кои не се доплатени во целост пред испораката, не се доставуваат.

 

Монтажа

Монтажата на купената стока ја овозможуваме под следните услови:

 • Монтажа на плакар извршена од “Вардар Мебел” – 2.000 Ден;
 • Монтажа на комода извршена од “Вардар Мебел” – 4.000 Ден;
 • Монтажа на гарнитура извршена од “Вардар Мебел” – 1.000 Ден;
 • Монтажа на лежај извршена од “Вардар Мебел” – 1.000 Ден;
 • Монтажа на тросед извршена од “Вардар Мебел” – 1.000 Ден;
 • Монтажа на трпезариска маса од “Вардар Мебел” – 1.000 Ден.
Scroll to Top