fbpx

Вработување

Ова е местото на Вашиот почеток на патот кој Ве води до Нас, но и поблиску до себе и својата цел. Тежнееме да станете дел од нашето непрекинато патување за остварување на нашата мисија и цел. Ние во “Вардар Мебел” Ве охрабруваме да верувате во себе и Вашите амбиции. Ве повикуваме да станете дел од нашиот тим, каде што ќе имате можност да ја претворите Вашата амбиција во поттик за подобра иднина.

Ви нудиме одлично работно опкружување, постојан развој и усовршување, поддршка и поттик да бидете подобри, иновативни и флексибилни во мисијата да го реализирате Вашиот потенцијал.

Ние Ви даваме простор за изразување на сопствените способности, веруваме во Вас и Ве предизвикуваме да бидете смели, да бидете дел од компанијата со долга традиција и големи успеси, да зачекорите по патот на Вашата кариера, со нас кон нови идеи и предизвици.

Слободно испратете ни го Вашето CV на нашата контакт форма.

Со Почит,

    Scroll to Top