fbpx

За Нас

“Вардар Мебел” е фирма чие основно мото е: Квалитет, Стил, Селекција, СервисТоа се четирите темели на нашиот бизнис модел на кои се базира секоја наша одлука и водечки принцип кон една единствена цел: ВИЕ.

Постоиме веќе 31 години како препознатлив лидер во трговијата со мебел во земјата. Нашите признанија и дипломи се резултат на Вашата доверба како задоволни потрошувачи.

Сметаме дека домашната релаксирана и топла атмосфера е критична во денешно време земајќи го во предвид брзиот начин на живот. Ние сме тука да го создадеме совршениот простор за вашето секојдневие: САМО СЕДНЕТЕ И УЖИВАЈТЕ.

Уникатните производи во нашиот изложбен простор Ви овозможуваат да изберете повеќе комбинации на мебел од најреномираните светски брендови, а воедно и со најниски цени.

Повелете посетете нé во нашите најмодерни продажни салони и ќе се уверите дека нудиме мебел кој ќе се вклопи во вашите домови, потреби и буџет.

Со Почит,

Scroll to Top