fbpx
Купи!

Над-душек Optimo

4.010,00 ден8.540,00 ден

Fresche®

Еколошкo платно, врвна заштита на платното со активно делување против бактерии и грини. Fresche користи молекуларна технологија сигурна за луѓето и животното опкруѓување обезбедувајќи долготрајно антимикробиолошка заштита. Fresche е регистриран заштитен знак FRESCHE BIOSCIENCE, AUSTRALIA.

Fresche  Bioscience антимикробниот третман делува така што ги уништува осетливите странични мембрани на бактериите и грините. Еднашка аплициран на површината, Fresche третманот за заштита и контрола микроби пружи долотрајна заштита. Оваа технолошка револуција ја одржува површината и подлогата свежа, шиста и без бактери и грини кои предизвикуваат непријатен мирис и ја уништуваат површината која решиле да ја колонизираат.

Антибактериското својство на платното Fresche® се задржува трајно, со адекватно користење на упатството за употреба.Fresche е светски еколошки најприфатливо антимикробиолоско решение употреба на природни материјали.

  • 5 зони на профилација – Единствен систем на потпора на телото со целосно растеретување на допорните точки за високо ниво на удобност;
  • Навлака со патент – практично сошиен додаток аплициран на навлаката за перење
  • Антиалергиско платно – активно делување против најчестите причинители на несаканите алергиски реакции
  • Навлака која се пере – Навлаката се пере на 40°C;
  • 3D Air mesh — иновативнo платно за олеснато струење на воздухот внатре со самиот произвои и терморегулација;
  • Анти слик површина – посебен долен дел на слон за намалено пролизгување;
  • Ластик за позиционирање – функционални еластични траки за позиционирање на производот и лесно отстранување.
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

НОВА дефиниција на удобност!

Наддушек на база на квалитатна, зонска профилирана пена со нормална тврдост, комбинирана со антиалергиска навлака која се пере за поголема удобност. Висина 6см; Наддушекот Optimo претставува новитетот од колекцијата на производи МојСан со главна функција на ефикасно решавање на проблемите со удобноста предизвикани од неадекватни подлоги за спиење. Согласност новите трендови во индустријата за душеци и анализа врз база на нашите искуства во категоријата на наддушеци, дефиниравме идеалната структура на производот кој претставува одговор на специфичните барања на купците. Наддушекот се состои во својата база од пена со нормална тврдост која е профилирана и прилагодлива на телото со 5 различни зони на потпирање. Функционалноста на наддушекот Optimo е унапредена со навлака која се вади за перење со антиалергиски својства со траен карактер, благодарение на третманот Fresche, кој дава врвна заштита на платното од непосакуваните ефекти од микроорганизмите.

Наддушекот Optimo со сопствениот дизајн и додатните вредносто кои ги има ги прати новите трендови во индустријата како што е 3Д air mesh платното кое има фукнција за циркулација на воздухот како и anti slip својство.

Позиционирањето на наддушекот Optimo на Вашата подлога за спиење ќе биде фиксирано со елиминација на непотребните пролизгувања при движењето благодарение на додатоците на сите четири страни на наддушекот во вид на функционални еластични ленти.

Полнењето е од пена со нормана тврдост, анатомски профилирана во 5 зони.

Наддушекот Optimo во основа има пена со нормална тврдост која е додатно анатомски профилирана во 5 зони што го прави единствен систем со целосна поткрепа на целото тело. Базата на наддушекот Optimo во комбинација со нашето искуство и знаење ја подига вредноста на истиот на едно повисоко ниво со тоа што истиот може да се користи на разни подлоги и услови за спиење.

Антиалерсика навлака со патент и 3Д air mesh ефект на циркулација на воздухот.

Модерно дизајнираната навлака на наддушекот Optimo со површински, контактен слој на платно кое е со висок квалитет благодарение на Fresche третманот како активно средство на делување против најчестите причинители на алергиските реакции. Долниот слон на навлаката е изработен од 3Д air mesh иновативно платно со дупла функција на слободно движење на воздухот внатре во самиот производ со што се намалува пролизгувањето на наддушекот на самата подлога каде истиот се користи.

 Функцијата на терморегулација, која вклучува сублимација и непрекинат проток на воздух внатре во самиот производ е подобрена со воздушни канали кои се во самата основа на производот во вид на пена со нормална тврдост.

Наддушекот Optimo гарантира идеална хигиенска заштита. Овој практичен, производ во ролна со својата примена може да ја подобри удобноста на вашиот душек, леѓајм кауч или пак може да биде практично решение за на пат.

Дополнителни информации

Димензија:

190×100, 190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top