Столица Висион

7.100,00 ден

SKU: G-602-1-1-1 Категорија

Опис

  • Боја: По избор;
  • Ширина: 48cm;
  • Висина: 90cm
  • Длабочина: 54cm;
  • Пакување: картонска кутија (две столици во кутија);
  • Изработка: изработена од буково дрво.

Дополнителни информации

Димензии 54 × 48 × 90 cm
Scroll to Top