fbpx

Претсобје Лотхал

8.000,00 ден

Панелот во комбинација со огледало и кабинет е исклучително практично решение за ходник. Оваа композиција, покрај одличниот изглед, обезбедува и голема количина на простор за складирање. Целата е направена во прекрасен декор имитирајќи природно дрво во комбинација со White uni декор.

 • Рачки од алуминиум во боја изработени од пластика;
 • Сиви пластични ногарки;
 • Кабинетот има една полица за даски со максимално оптоварување од 5 кг и една пространа фиока со максимално оптоварување од 3 кг
 • На страната на панелот има две полици со максимално оптоварување од 10 kg
 • Панелот е опремен со шина за облека со максимално оптоварување од 15 kg
 • Потребна е монтажа на ѕид (вклучен оков)
Категорија

Опис

Производ на ПРОМОЦИЈА!

 • Нега: Избришете со крпа натопена во благ детергент. Избришете со чиста, сува крпа.
 • Боја: бела-сонома;
 • Волумен: 0.075m3;
 • Пакети: 1;
 • Димензија:  64.2 x 196 x 34.1см;
 • Цената е БЕЗ МОНТАЖА и ПРЕВОЗ.

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top