fbpx
Купи!

Душек Royal

8.900,00 ден16.900,00 ден

Спецификации на душекот:

🔸 Јадро од Bonnell жица, високо 14cm, дебелина на жица 2,40mm (цврстина F2) за оптимална поддршка и комфор.
🔸 Тврда филц подложен со 500 g/m2 од двете страни за дополнителна удобност и стабилност.
🔸 PU пена PN2535 од 4 cm и PU пена PT2541 од 10cm од страните за луксузен удобен допир и максимална поддршка на телото.
🔸 Користиме топла топена технологија за перфектно лепење на сите компоненти и долготрајност на душекот.
🔸 Ткаенина за душеци со состав од 57,8% pes и 42,2% pp, со висока густина од 91 g/m2 во панели за дополнителна издржливост и мек допир.
🔸 Со специјално ткаено платно ватирано со 300 g/m2 pes памук, 1 cm PU пена и 14 g/m2 ретекс за уште поголем комфор и квалитет.
🔸 Дополнително, ткаенината за душеци од страните составена од 56,3% фенси и 43,7% пес, со густина од 156 г/м2 за уште поголема издржливост и удобност.
🔸 Душекот е затворен со рабовите за да го заштитиме од оштетувања и за да му обезбедиме подолг животен век.
🔸 Вкупната висина од околу 28 см обезбедува идеална висина за совршен сон.
🔸 Пакување во фолија од 130 микрони за да го заштитиме душекот при транспорт.
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Bonnel жичано јадро од 2,4 mm

Bonnell жичаното јадро е класичен систем на полнење на душеци, чии јадра се спирални, со мал дијаметар. Поединечно жичаното јадро се спојува во редови кои потоа се спојуваат со спирална жици меѓусебно. Секое жица е поединечно појачана и заштитена од кршење и како таква е со долг век на траење. Bonnell јадрото е доста квалитетен систем за производство на душеци и се користи долги години наназад. Душеците од овој тип не мораат да имаат латофлекс подница бидејќи со својата елестичност лесно се прилагодуваат на Вашето тело. Душекот Royal е со голема пропустливост заради самата структура на душекот каде влагата која се собира во душекот во текот на спиењето лесно излегува надвор.
Висина на душекот: 28см

Дополнителни информации

Димензија:

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top