fbpx
Купи!

Душек Olea

18.830,00 ден37.580,00 ден

Предностите на маслинката како билка и нејзините медицински својства ја инспирираа технологијата да ја употреби и пренесе на платно. Маслиновото масло ги содржи витамините Е, А, Д и К кои ги обновуваат клетките и го успоруваат процесот на стареење. Тоа својство ,благодарение на технологијата, се пренело и на платното. Olivoli® третманот помага во одржување на влажноста на кожата. Кожата во допир со платното се обновува во текот на спиењето, Olivoli® платното ја прави кожата помека и поелсатична, со што обезбедува идеална средина за спиење.

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Двослоен душек на база на џебно јадро

Душекот Олеа е со висина од 30 cm и со својата конструкција може да задоволи широк спектар на потреби на корисниците со оглед на карактеристикете кои ги поседува и двослојното јадро од кое е конструиран. Анатомското јадро на овој душек е на база на појачано џебно јадро со висина од 17 cm кое е единствено од тој тип во производниот асортиман на Мојсан. Душекот е обложен со антиалергиско и антибактериско платно и во базниот дел и во горниот слој кој може да се отстранува. Душекот Олеа може да се користи и од двете страни, со или без споменатиот горен слој кој е на база на волна благодарение на патентот кој е поставен на двете страни на душекот.

 

 • Olivoil® антиалергиска навлака
 • Волнена вата 500 g/m²
 • ПУ пена 1 cm
 • Ретекс
 • Антиалергиска ткаенина
 • ПЕС вата 350 g/m²
 • Патент затворач
 • ПУ пена ПЕ3030
 • Мек филц 700 g/m²
 • Појачано џебно јадро (тврдост F2)
 • ПУ пена ПН3540

Дополнителни информации

Димензија:

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top