Душек Infinity

од 11.580 ден

  • Висококвалитетна навлака со антиалергиски својства, се пере на 30оC ,направена од плетенина која ги задоволува барањата на Öko- Tex стандардите
  • Навлака на закопчување со патент
  • Јадрото на душекот е од два вида на пена со различна тврдост
  • Двостран душек со 4 нивоа на удобност
  • Профилиран површински слој од двете страни на јадрото за поквалитетно анатомско прилагодување на телото
Откажи

*Доколку сте заинтересирани за друга димензија, Ве молиме контактирајте не на vardarmebel@yahoo.com

SKU: N/A Категорија:

Опис на производот

4 нивоа на удобност за Ваши бескрајни сништа!

Комбинирајќи различни материјали за производство на душеци, со цел да ги задоволиме Вашите потреби за разновидни подлоги за спиење настана душекот Infinity. Во својата компактна структура содржи два вида на ПУ пени со различна тврдост, поставени по дијагонала на душекот, како би добиле четири нивоа на удобност со цел прилагодување на подлогата за спиење според Вашите моментални потреби. Горниот слој на пената, од двете страни на јадрото на душекот, е профилиран со цел на Вашето тело да му овозможи блага масажа и што поудобен контакт со самиот душек. Душек кој нуди високо ниво на удобност со вкупна висина од 20 цм.

Истражете ги своите соништа со душекот Infinity!

Дополнителни информации

Димензија

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top