Душек Erato

од 10.800,00 ден

  • Висококвалитетна и тешкогорива навлака, подложна на антиалергиски третман, изградена од ткаенина која ги задоволува барањата на Öko- Tex стандардите
  • Џебчестото јадро на душекот заедно со високоеластичната пена обезбедуваат квалитетна потпора на телото
  • Најдобар сооднос вложено – добиено
SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Џебно јадро за идеална положба на телото!

Душекот Erato е основа на понудата на Moj San за душеци со џебно јадро од пружини. Станува збор за компактен душек со квалитетна, фиксна, антибактериска и антиалергиска навлака која е затворена од сите страни, а постои и во изведба со перлива навлака. Јадрото на душекот кое е задолжено за квалитетна анатомска потпора на телото е обложено со ПУ пена со нормална тврдост кое на Вашето тело му овозможува задоволително ниво на удобност. Вкупната висина на душекот Erato е 22 цм.

Душекот Erato е исклучително практично решение за Вашата спална соба, ценовно достапен за секој купувач, со одличен сооднос помеѓу вложеното и добиеното. Овој душек е еден од најпродаваните во понудата на MojSan.

  • Антиалергиска навлака
  • ПЕС вата 200 г/ м2
  • Ретекс
  • ПУ пена ПН2534
  • ПУ пена ПТ2541
  • Мек филц 700 г/ м2
  • Џебчесто јадро на пружината

Дополнителни информации

Димензија:

190×120, 190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×80, 200×90

Scroll to Top