fbpx

ТВ Комода Варма 4Д

10.900,00 ден

Материјал:
Полица: честички, лесонит, акрилна боја, материјал за полнење целулоза (100% рециклиран), пластичен кант.
Главни делови: иверица, лесонит и пластика.

Што е добро да се знае
Препорачуваме комодата да биде малку поширокока од телевизорот. Одговара на ТВ со големина до 63 инчи. Можете да изберете поголем телевизор ако не е потежок од одредената максимална тежина на оптоварување на горниот дел ТВ комодата.
Горната површина на мебелот од ТВ е наменета за телевизор со максимална тежина од 30 кг.

Монтажа и инсталација

Безбедност и усогласеност
Овој држач за ТВ мора да се прицврсти на ѕидот со оковот кој е вклучен во пакувањето.

Монтажана ѕид
Различни ѕидни материјали бараат различни видови прицврстувања. Користете додатоци погодни за ѕидовите на вашиот дом, кои се продаваат одделно.

Што е вклучено
Вклучен е оков за монтирање на ѕид.

Безбедност и усогласеност
Овој мебел мора да се прицврсти на ѕидот со помош на фиксирачкиот дел вклучен во пакувањето.

Што е иверица: Иверата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

 

Категорија

Опис

Дизајн кој лесно се вклопува во дневната, спалната соба или каде и да посакате.

  • Боја: црна;
  • Димензии (Ш/В/Д): 160x54x40cm
  • Цената е БЕЗ МОНТАЖА.

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top