Трпезариска маса М21К лух 140

16.500 ден

Трпезариска маса М21К лух 140. Практична за уредување на трпезарии, со естетски карактеристики кои ги пратат современите трендови на уредувањето. Истата се разлекува за +35см.

Димензии на пуштена маса: 179x80x77см.

Категорија: Тагови: ,

Опис на производот

Изработена е од буково дрво со плотна од фурниран медијапан.

  • Димензии: 144(+35)х80х77см;
  • Maтеријал: Буково дрво + медијапан;
  • Боја: по избор;
Scroll to Top