Столица Слап/Р

5.900 ден

Категорија: Тагови: , ,

Опис на производот

Идеален пример за современ дизајнерски концепт при уредувањето на трпезарискиот простор.

* Избор на боја;
* Материјал: буково дрво.

Scroll to Top