fbpx

Трпезариска маса ДТ-2203

21.900,00 ден

Опис

Ново модел на трпезариска маса. Изработена е од метал и калено стакло.

  • Димензии: 120(+3х45) х 80см;
  • Maтеријал: калено стакло + метални ногарки;
  • Боја: бела;
Scroll to Top