Купи!

Трпезариска маса Авангард

31.990,00 ден

Опис

Ново модел на трпезариска маса. Изработена е од фурниран медијапан. Масата се пушта со дополнителни 40см.

  • Димензии: 160(+40) х 90см;
  • Maтеријал: медијапан;
  • Боја: по избор;
Scroll to Top