Столица 601М

6.200,00 ден

SKU: G-504-1-1-1-1-1-1-2-1 Категорија

Опис

Модерниот дизајн, а со својот облик придонесува за поголема удобност и естетски дизајн.

Лесно ќе се вклопи во вашата трпезарија.

  • Метална конструкција;
  • Избор на материјал.
Scroll to Top