fbpx

Клуб маса Јернеј

10.000,00 ден

Категорија

Опис

Модерен изглед прикладен за опремување на различни простори.

  • Материјал: оплеменета иверка;
  • Димензии: 110х45×60;
  • Боја: орев-бела.
Scroll to Top