fbpx

Чевларник 4К

5.900,00 ден

  • Четвороделен чевларник;
  • Корпус од иверица со дебелина од 16 мм изработено во занаетчиски декор;
  • Фронта од иверица со дебелина од 16мм изработена во занаетчиски декор

Пакување
Број на пакувања: 3
Вкупна тежина на сите пакувања: 32,83 кг
Димензии на пакувањето 1: Ш:150cm x В:7cm x Д:34cm
Тежина на пакувањето 1: 21,95 кг
Димензии на пакувањето 2: Ш: 67,5cm x В: 6,4cm x Д: 35cm
Тежина на пакувањето 2: 10,2 кг
Димензии на пакувањето 3: Ш:55cm x В:8cm x Д:32cm
Тежина на пакување 3: 0,68 кг

Категорија

Опис

  • Нега: Избришете со крпа натопена во благ детергент. Избришете со чиста, сува крпа.
  • Боја: артисан;
  • Тешина на пакетите: 32,83кг;
  • Пакети: 3;
  • Димензија Д/Ш/В:  68 x 25 x 148см;
  • Цената е БЕЗ МОНТАЖА и ПРЕВОЗ.

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top