fbpx

Чевларник 3К

4.900,00 ден

  • Чевларник со нагибни врати;
  • Корпус од иверица со дебелина од 16 мм изработено во занаетчиски декор;
  • Фронта од иверица со дебелина од 16мм изработена во занаетчиски декор

Пакување
Број на пакувања: 3
Вкупна тежина на сите пакувања: 26,05 кг
Димензии на пакувањето 1: Ш:35,5cm x В:11,6cm x Д:70,8cm
Тежина на пакувањето 1: 18,7 кг
Димензии на пакувањето 2: Ш: 34,1cm x В: 3,8cm x Д: 112,7cm
Тежина на пакувањето 2: 6,2 кг
Димензии на пакувањето 3: Ш:28,7cm x В:9,6cm x Д:48,7cm
Тежина на пакување 3: 1,5 кг

Категорија

Опис

  • Нега: Избришете со крпа натопена во благ детергент. Избришете со чиста, сува крпа.
  • Боја: артисан;
  • Тешина на пакетите: 26,05кг;
  • Пакети: 3;
  • Димензија Д/Ш/В:  68 x 25 x 113см;
  • Цената е БЕЗ МОНТАЖА и ПРЕВОЗ.

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top