fbpx

Аголна гарнитура Осло

71.300,00 ден

Опис

▴ Димензии: 310 х 180см;
▴ Простор за спиење: 220х110см;
▴ Дрвени ногарки;
▴ Со вклучен механизам;
▴ Pet friendly штофови.

 

 

Scroll to Top