fbpx

Аголна гарнитура Класик

28.900,00 ден

Аголната гарнитура “Класик” е идеално решение за уредување на дневната соба. Овој модел има можност за претворање во кревет со површина за спиење од 200×135см.

Материјали: Цврсто буково дрво, сирова и бела иверка d=16mm, HDF, лепак, жичано јадро, филц, спојници, сунѓер 25kg/m3, рамка 200g, ткаенина за мебел, шарки и хардвер на виткање

Длабочината на седиштето ја прави оваа аголна совршен за одмор и повремена попладневна дремка.

Штофот лесно се чисти.

Опис

▴ Димензии: 250 х 160см;
▴ Простор за спиење: 200х135см;
▴ Со вклучен механизам;
▴ Жичано јадро.

 

 

Scroll to Top