fbpx

Аголна гарнитура Клара

38.900,00 ден

Аголната гарнитура “Клара” е идеално решение за уредување на дневната соба. Овој модел има можност за претворање во кревет со површина за спиење од 200×140см.

Материјали: Цврсто буково дрво, сирова и бела иверка d=16mm, HDF, лепак, жичано јадро, филц, спојници, сунѓер 25kg/m3, рамка 200g, ткаенина за мебел, шарки и хардвер на виткање

Длабочината на седиштето ја прави оваа аголна совршен за одмор и повремена попладневна дремка.

Штофот лесно се чисти.

Опис

▴ Димензии: 240 х 240см;
▴ Простор за спиење: 200х140см;
▴ Со вклучен механизам + складишен дел;
▴ Жичано јадро.

 

 

Scroll to Top