fbpx

Врата Фора

1.000,00 ден

Серијата Fora лесно се прилагодува на вашиот вкус, простор, буџет и потреби. Надополнете го со фиоки или вратнички по ваша желба.

Материјал:
Честички, лесонит, акрилна боја, материјал за полнење целулоза (100% рециклиран), пластичен кант.
Главни делови: лесонит, пластика.

Што е добро да се знае
Монтажа и инсталација
За склопување на овој мебел се потребни две лица.
Различни ѕидни материјали бараат различни видови прицврстувања. Користете додатоци погодни за ѕидовите на вашиот дом, кои се продаваат одделно.

Што е иверица: Иверата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

 

Опис

Врата која лесно се додаваат по Ваша желба на серијата Fora.

  • Сет врата;
  • Димензии (Ш/В/Д): 33x37x33cm
  • Цената е БЕЗ МОНТАЖА.

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top