Купи!

Трпезариска маса М21К лух

16.500,00 ден

Трпезариска маса М21К лух. Практична за уредување на трпезарии, со естетски карактеристики кои ги пратат современите трендови на уредувањето. Истата се разлекува за +35см.

Димензии на пуштена маса: 159x80x77см.

Опис

Изработена е од буково дрво со плотна од фурниран медијапан.

  • Димензии: 124(+35)х80х77см;
  • Maтеријал: Буково дрво + медијапан;
  • Боја: по избор;
Scroll to Top