fbpx
Купи!

Столица Г-605

6.600,00 ден

Категорија Ознаки: , ,

Опис

Идеален пример за современ дизајнерски концепт при уредувањето на трпезарискиот простор.

* Избор на боја;
* Материјал: буково дрво.

Scroll to Top