fbpx

Отворена полица Фора 8 со четири додатоци

11.900,00 ден

Поставете вертикално или хоризонтално, на ѕид или во средината за да ја поделите просторијата. Палетата Fora лесно се прилагодува на вашиот вкус, простор, буџет и потреби. Надополнете го со фиоки или вратнички по ваша желба.

Материјал:
Полица: честички, лесонит, акрилна боја, материјал за полнење целулоза (100% рециклиран), пластичен кант.
Главни делови: лесонит, пластика.

Што е добро да се знае
Монтажа и инсталација
За склопување на овој мебел се потребни две лица.
Различни ѕидни материјали бараат различни видови прицврстувања. Користете додатоци погодни за ѕидовите на вашиот дом, кои се продаваат одделно.

Што е вклучено
Вклучен е оков за монтирање на ѕид.

Безбедност и усогласеност
Овој мебел мора да се прицврсти на ѕидот со помош на фиксирачкиот дел вклучен во пакувањето.

Комбинирајте и комплетирајте
Може да се комплетира со фиоките или вратничките ФОРА. Се продава одделно.

Предности
Ова парче мебел можете да го користите како делител на просторијата бидејќи изгледа подеднакво убаво од сите страни.

Што е иверица: Иверата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

 

Опис

Дизајн кој лесно се вклопува во дневната, спалната соба или каде и да посакате. Направете комбинација на фиоки и врати кои вас ви одговараат.

  • Отворена полица;
  • Димензии (Ш/В/Д): 76x146x38cm
  • Цената е БЕЗ МОНТАЖА.

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top