fbpx
Купи!

Комода Уна

Original price was: 19.900,00 ден.Current price is: 12.900,00 ден.

  • Корпус изработен од оплеменета иверица сo дебелина од  18мм во декор – занаетчиски даб;
  • Фронта од оплеменета иверица со дебелина од 18мм во премиум бел декор;
  • Има четири внатрешни полици:
  • Комодата се состои од четири независни елементи;

Карактеристики на производот:
Материјал и дебелина: Оплеменета иверица – 18мм
Преден материјал и дебелина: Оплеменета иверица – 18мм
Боја на корпус: занаетчиски даб
Боја на предната страна: Премиум бела
Број на полици вклучени во цената: 4 парчиња

Повеќе информации:
Монтирање: немонтирано
Боја: занаетчиски даб/премиум бела
Тип: Полица

Пакување
Број на пакувања: 3
Вкупна тежина на сите пакувања: 95,45 кг

Димензии на пакувањето 1: Ш:147cm x В:7cm x Д:40cm
Тежина на пакувањето 1: 28,05 кг

Димензии на пакувањето 2: Ш:137cm x В:7cm x Д:44cm
Тежина на пакувањето 2: 34,3 кг

Димензии на пакувањето 3: Ш:124cm x В:14cm x Д:32cm
Тежина на пакување 3: 33,1 кг

Опис

Оваа прекрасенa комода го става вашиот телевизор во центарот на вниманието дури и кога не е во употреба. Комбинира класичен стил со модерна функционалност, така што добивате паметно управување со кабли и фиоки за уредна, подобрена завршница.

▴ Димензии: 266х192см;
▴ Фронта: Висококвалитатна иверица;
▴ Цената е без монтажа!

 

 

 

Scroll to Top