fbpx
Купи!

Комода Нела

Original price was: 20.900,00 ден.Current price is: 13.500,00 ден.

  • Корпус изработен од оплеменета иверица сo дебелина од  16мм во артисан декор;
  • Фронта од оплеменета иверица со дебелина од 16мм во артисан декор;
  • Комодата се состои од четири независни елементи;

Карактеристики на производот:
Материјал и дебелина: Оплеменета иверица – 16мм
Фронта и дебелина: Оплеменета иверица – 16мм
Боја на корпус: Артисан
Боја на фронта: Артисан
Број на полици вклучени во цената: 5 ЕЕЗ

Повеќе информации:
Монтирање: немонтирано
Боја: Артисан
Тип: Комода

Пакување
Број на пакувања: 4
Вкупна тежина на сите пакувања: 85,5 кг

Димензии на пакувањето 1: Ш:179cm x В:8cm x Д:49cm
Тежина на пакувањето 1: 39,85 кг

Димензии на пакувањето 2: Ш:122cm x В:6cm x Д:40cm
Тежина на пакувањето 2: 20,85 кг

Димензии на пакувањето 3: Ш:122cm x В:9cm x Д:40cm
Тежина на пакувањето 3: 23,45 кг

Димензии на пакувањето 4: Ш:45cm x В:10cm x Д:14cm
Тежина на пакувањето 4: 1,7 кг

Опис

Оваа прекрасенa комода го става вашиот телевизор во центарот на вниманието дури и кога не е во употреба. Комбинира класичен стил со модерна функционалност, така што добивате паметно управување со кабли и фиоки за уредна, подобрена завршница.

▴ Димензии: 230х180см;
▴ Фронта: Висококвалитатна иверица;
▴ Цената е без монтажа!

 

 

 

Scroll to Top