fbpx
Купи!

Комода Едге

Original price was: 19.900,00 ден.Current price is: 12.500,00 ден.

  • Корпус изработен од оплеменета иверица сo дебелина од  18мм во хрстов декор и антрацид;
  • Фронта од оплеменета иверица со дебелина од 18мм во артисан декор;
  • Комодата се состои од три независни елементи;

Карактеристики на производот:
Материјал и дебелина: Оплеменета иверица – 18мм
Фронта и дебелина: Оплеменета иверица – 18мм
Боја на корпус: Храст
Боја на фронта: Артисан храст

Повеќе информации:
Монтирање: немонтирано
Боја: Артисан храст
Тип: Комода

Пакување
Број на пакувања: 5
Вкупна тежина на сите пакувања: 72,05 кг

Димензии на пакувањето 1: Ш:151cm x В:12cm x Д:40cm
Тежина на пакувањето 1: 41,9 кг

Димензии на пакувањето 2: Ш:65cm x В:8cm x Д:30cm
Тежина на пакувањето 2: 8,85 кг

Димензии на пакувањето 3: Ш: 113см x В: 4см x Д: 22см
Тежина на пакување 3: 5,57 кг

Димензии на пакувањето 4: Ш:102cm x В:2cm xД:36cm
Тежина на пакувањето 4: 4,8 кг

Димензии на пакувањето 5: Ш: 104cm x В: 5cm x Д: 28cm
Тежина на пакувањето 5: 10,75 кг

Опис

Оваа прекрасенa комода го става вашиот телевизор во центарот на вниманието дури и кога не е во употреба. Комбинира класичен стил со модерна функционалност, така што добивате паметно управување со кабли и фиоки за уредна, подобрена завршница.

▴ Димензии: 205х183см;
▴ Фронта: Висококвалитатна иверица;
▴ Цената е без монтажа!

 

 

 

Scroll to Top