fbpx

Количка за пијалоци ХМБК

7.000,00 ден

Количка за пијалоци се одликува со солидна изработка, естетски дизајн и функционалност. Црните тркала го зголемуваат неговиот шарм и овозможуваат брзо и лесно преместување.

 • Сива пластична рачка;
 • Максималното оптоварување на масата е 8 кг;
 • Полицата што се заклучува ќе ги собере сите предмети што сакаме да ги покриеме;
 • Површина која лесно се чисти.
Категорија

Опис

Производ на ПРОМОЦИЈА!

 • Нега: Избришете со крпа натопена во благ детергент. Избришете со чиста, сува крпа.
 • Боја: сонома;
 • Волумен: 0.039m3;
 • Тежина: 18 кг;
 • Пакети: 1;
 • Димензија: 60 x 88.5 x 41;
 • Цената е БЕЗ МОНТАЖА и ПРЕВОЗ.
Scroll to Top