fbpx

Гарнитура Стела

12.900,00 ден23.900,00 ден

Опис

Гарнитура “Стела” / Состав: 3+2+1.

  • Димензии: Тросед: 160х110cm (лежај: 160x190cm) / Двосед: 120x110cm (лежај: 120x190cm) / Фотеља: 80x110cm (лежај: 80x190cm)
  • Со вкучен механизам на сите три елементи;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Димензија:

Двосед, Тросед, Фотеља

Scroll to Top