fbpx

Гарнитура Шанел

89.200,00 ден

Со својот елегантен дизајн и функционалност, гарнитурата “Шанел” е совршен избор за модерните ентериери. Предност кај оваа гарнитура е високоеластичната ХР пена која ја прави оваа гарнитура исклучително мека и удобна за седење.

Состав: Тросед | Тросед | Фотеља

Димензии на тросед:
Ширина: 230 см
Длабочина: 96 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 65 см
Длабочина: 90 см

Опис

  • Гарнитурата е фиксна;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • ХР Пена;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top