fbpx

Гарнитура Реггина

25.900,00 ден38.900,00 ден

Димензии на тросед:
Ширина: 205 см
Висина: 89 см
Длабочина: 90 см

Димензии на двосед:
Ширина: 167 см
Висина: 89 см
Длабочина: 90 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 113 см
Висина: 89 см
Длабочина: 90 см

Опис

  • Троседот е фиксен (без можност за вградување на механизам);
  • Конструкција од буково дрво;
  • Сунѓер во седиштата 32kg/m3, ХР пена, гуртни;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Димензија:

Двосед, Тросед, Фотеља

Scroll to Top