fbpx

Гарнитура Ребека

15.000,00 ден27.900,00 ден

Димензии на тросед:
Ширина: 235 см
Висина: 90 см
Длабочина: 105 см

Димензии на двосед:
Ширина: 175 см
Висина:   90см
Длабочина: 95 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 98 см
Висина: 80 см
Длабочина: 72 см

Опис

  • Троседот е со механизам;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • Метални ногарки;
  • Бонел ЖИЧАНО ЈАДРО;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Scroll to Top