fbpx

Гарнитура Осло

77.500,00 ден

Опис

  • Димензии: Тросед:240x100cm (лежај: 180х95см) / Фотеља: 80x100cm;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Дрвени ногарки;
  • Водоотпорни штофови;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top