fbpx

Гарнитура Монако

68.200,00 ден

Опис

  • Димензии: Тросед:205x95cm (лежај: 190х140см) / Двосед:160x95cm / Фотеља:100x95cm;
  • Со вкучен механизам за спиење;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • 5 х механизми за потпирање;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top