fbpx

Гарнитура Катарина

13.600,00 ден29.900,00 ден

Димензии на тросед:
Ширина: 240 см
Висина: 90 см
Длабочина: 100 см

Димензии на двосед:
Ширина: 200 см
Висина:   90см
Длабочина: 100 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 75 см
Висина: 97 см
Длабочина: 70 см

Опис

  • Троседот е со механизам;
  • Двоседот е со механизам;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • Метални ногарки;
  • Сунѓер во седиштата HR пена + пружини;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Scroll to Top