fbpx

Гарнитура Хана

91.640,00 ден

Со својот елегантен дизајн и функционалност, гарнитурата “Хана” е совршен избор за модерните ентериери.

Состав: Тросед | Тросед | Фотеља

Димензии на тросед:
Ширина: 220 см
Длабочина: 100 см
Висина: 72 см

Димензии на фотеља:
Ширина: 105 см
Длабочина: 88 см
Висина: 70 см

Опис

  • Фиксна гарнитура;
  • Конструкција од полно буково дрво;
  • ХР Пена;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top