Гарнитура Босфор

73.800,00 ден

Опис

  • Димензии: Тросед:236×89х81cm / Двосед:166×89х81cm / Фотеља:72x72cm
  • Простор за спиење на троседот: 190х95см;
  • Со вкучен механизам за спиење на троседот и двоседот;
  • ПУ пена за поголема удобност;
  • Голем избор на ВИСОКО квалитетни материјали и бои.
Scroll to Top