fbpx

Гардеробер Басик 3К

11.800,00 ден

– Трокрилен гардеробер;
– Корпус од иверица со дебелина од 16 мм во артисан храст декор;
– Вратите се изработени од иверица со 16 мм дебелина во артисан храст декор;
– Класично отворање на вратите;
– Цената е БЕЗ МОНТАЖА.

На малите простори им треба паметно складирање. Овoj гардеробeр има висечка прачка за кошули и фустани, внатрешна полица за сложена облека како што се маици и џемпери – а има и простор за закачување долги алишта.

Совршено за сложени, но и за облека што виси на закачалка, без разлика дали е долга или кратка.

Што е иверица: Иверицата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

Опис

Димензии на производот:
Ширина: 120 см
Висина: 205 см
Длабочина: 52 см

Карактеристики на производот:
Материјал и дебелина: иверица 16мм
Преден материјал и дебелина: иверица 16мм
Боја на телото: артисан даб
Боја на предната страна: артисан даб

Повеќе информации:
Монтирање: немонтирано
Боја: артисан даб

Тип: Гардеробер

Пакување
Број на пакувања: 4
Вкупна тежина на сите пакувања: 93,55 kg

Димензии на пакувањето 1: Ш:208cm x В:5cm x Д:50cm
Тежина на пакувањето 1: 33,35 кг
Димензии на пакувањето 2: Ш:120cm x В:8cm x Д:50cm
Тежина на пакувањето 2: 28 кг
Димензии на пакетот 3: Ш: 198cm x В: 6cm x С: 41cm
Тежина на пакувањето 3: 31,2 кг
Димензии на пакувањето 4: Ш:46cm x В:10cm x Д:10cm
Тежина на пакувањето 4: 1кг

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top