fbpx

Фотеља Монако

10.900,00 ден

 • Тип на производ: фотеља;
 • Материјал: мебел штоф, сунгер, филц, вата;
 • Ногарки: лакирано цврсто буково дрво;
 • Одржување: избришете го со мека, влажна крпа;
 • Употребата на абразиви не е дозволена;
 • Земја на потекло: Србијa
Категорија

Опис

Kaрактеристики:

 • Пакување: 1 ком стреч фолија, најлон;
 • Тежина на столицата: 14кг;
 • Тежина на пакетот: 15кг;
 • Боја на материјал: По избор
 • Боја на дрво: лакирано цврсто буково дрво (избор на боја)
 • Носивост до 100 кг.

 

Scroll to Top