Фотеља MAXI

9.900 ден

Категорија:

Опис на производот

Функционалниот модел MAXI нуди можност да се претвори во кревет со големина 195x95cm,
така што со соодветен избор на дизајн, вашиот омилен амбиент ќе биде целосно профилиран. 

Kaрактеристики:

  • Преклопен потпирач за грб;
  • Висококвалитетен сунгер;
  • Кутија за постелнина;
  • Ширина 95см; Длабочина 98cм.
Scroll to Top