Единечен кревет Срце

13.500 ден

Опис на производот

  • Со вклучен душек;
  • Димензии: 200х100см (душек: 190×90см);
  • Бонел жичано јадро и ПУ пена за поголема удобност;
  • Со кутија за постелнина;
  • Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.

 

Scroll to Top