Единечен кревет Меда

6.000,00 ден

1 на залиха

Опис

Kревет од масивно дрво. Душекот не е вклучен во цената. Макс. капацитет на тежина: 120кг.

  • Димензии: 210×96см (200х90см);
  • Со вклучена подница;
  • Полно дрво;
  • Нето тежина: 37kг;
  • Боја: натур.

 

Scroll to Top