fbpx
Купи!

Блок кујна Мина

Original price was: 25.900,00 ден.Current price is: 22.900,00 ден.

– Блок кујна со фиксни димензии;
– Предниот дел е изработен од иверица со дебелина од 18мм во комбинација на премиум бела боја;
– Во цената на кујната е вклучена работната плоча од црн мермер со дебелина од 28 мм;
– Во цената на кујната не е вклучен мијалник, славина, бела техника и декорација;
– Цената е БЕЗ МОНТАЖА.

Што е иверица: Иверицата се произведува од рециклирано дрво  – така што парчињата дрво со несоодветна нијанса, како и поголемите и помалите струготини  стануваат суровина. За да го заштитиме мебелот од влага и оштетувања, нанесуваме лак, фолија или фурнир.

Категорија

Опис

Димензии на производот:
Ширина: 200 см
Висина: 195 см
Длабочина: 60 см

Карактеристики на производот:
Материјал и дебелина:  Оплеменете иверица 16мм
Преден материјал и дебелина: Оплеменете иверица 18мм
Боја на корпус: Премиум бела
Боја на фронта: Премиум бела
Работна плоча: Црн мермер 28мм

Повеќе информации:
Монтирање: немонтирано
Боја: Премиум бела
Тип: Блок кујна

Пакување
Број на пакувања: 7
Вкупна тежина на сите пакувања: 116,6 кг
Димензии на пакувањето 1: Ш:74cm x В:17cm x Д:40cm
Тежина на пакувањето 1: 30,35 кг

Димензии на пакувањето 2: Ш:84cm x В:10cm x Д:60cm
Тежина на пакувањето 2: 28,65 кг

Димензии на пакувањето 3: Ш:84cm x В:7cm x Д:45cm
Тежина на пакувањето 3: 16,75 кг

Димензии на пакувањето 4: Ш:118cm x В:5cm x Д:48cm
Тежина на пакувањето 4: 20,2 кг

Димензии на пакувањето 5: Ш:78cm x В:13cm x Д:25cm
Тежина на пакувањето 5: 14,6 кг

Димензии на пакувањето 6: Ш:36cm x В:4cm x Д:36cm
Тежина на пакувањето 6: 2,55 кг

Димензии на пакувањето 7: Ш:45cm x В:10cm x Д:14cm
Тежина на пакувањето 7: 3,5 кг

Вие исто така би сакале…

Scroll to Top