fbpx
Купи!

Аголна гарнитура Тара

Original price was: 66.900,00 ден.Current price is: 61.900,00 ден.

Аголната гарнитура “Тара” е идеално решение за уредување на дневната соба. Овој модел има можност за претворање во кревет со површина за спиење од 200×140см.

Материјали: Цврсто буково дрво, сирова и бела иверка d=16mm, HDF, лепак, филц, спојници, сунѓер 32kg/m3, рамка 200g, ткаенина за мебел, шарки и хардвер на виткање

Длабочината на седиштето ја прави оваа аголна совршен за одмор и повремена попладневна дремка.

Штофот лесно се чисти.

Опис

▴ Димензии: 280 х 234см;
▴ Простор за спиење: 240х140см;
▴ Конструкција буково дрво;
▴ Полнење: PU 32кг/м3 + вал опруга;
▴ Со вклучен лифт механизам;
▴ Механизми за потпирање;
▴ Избор на агол.

Пакување:
Број на пакети: 2
Вкупна тежина: 166 кг

Димензии на пакет 1: Ш:234cm x В:103cm x Д:80cm
Тежина пакет 1: 87 кг

Димензии пакет 2: Ш:180cm x В:103cm x Д:80cm
Тежина пакет 2: 79 кг

 

Scroll to Top