fbpx

Аголна гарнитура Релин

71.300,00 ден

Опис

▴ Димензии: 300 х 240см;
▴ Простор за спиење: 200х110см;
▴ Со вклучени два лифт механизми;
▴ Голем избор на високо квалитетни штофови.

 

 

Scroll to Top