fbpx

Аголна гарнитура Осло

31.900,00 ден

Опис

▴ Димензии: 255 х 180см;
▴ Простор за спиење: 210х140см;
▴ Со вклучен механизам;
▴ Голем избор на високо квалитетни штофови.

 

 

Scroll to Top