fbpx

Аголна гарнитура Леона

22.500,00 ден

Опис

Извонредна удобност и масивен изглед. Оваа повеќе функционална гарнитура комплетно се вклопува во современите услови на живеење. Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови (+200). Посебни предности на овој модел на аголна гарнитура се можноста за претворање во кревет со површина за спиење од 210х140 см, како и двете кутии за складирање на постелнини.

Димензии: 243×170см
Лежај: 210×140см
Склад 1: 140x62x22см
Склад 2: 70x62x22см

Сунѓер. Две кутии за постелнина. Преклопен потпирач за грб. Универзален агол.

Scroll to Top